Інколи материні слова ображають при всіх: нареченій довелось забрала мікрофон у матері й попросити її геть, коли та проголошувала тост

Саме таку дивну історію розповідає британський таблоїд Daily Star.

На одному із весіль мама молодої вийшла проголошувати тост. Наречена напружилась: стосунки з матір'ю у неї не складались останнім часом, та й до того були непростими. Проте наречена згадала, що на весіллі у сестри мати проголосила чудовий тост, який усім сподобався, тому запросила маму до мікрофона.

Спершу все йшло добре: мама жартувала, робила компліменти молодим. Проте згодом мама почала пригадувати прикрі випадки з дитинства нареченої, а потім взагалі порівняла її із “зіпсутим товаром”. Таке порівняння засмутило молоду, вона забрала мікрофон у матері і попросила її піти.

Весілля скріншот з YouTube
Весілля скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Така ситуація дуже турбувала її потім, через що вона вирішила написати свою історію в мережі і запитати у людей поради: правильно вона вчинили чи перенервувала? Більшість підписників одностайно відповіли, що вона зробила правильно, адже мама знецінювала і висміювала їх, ще й перед усіма. Невідомо, чи молода говорила з мамою про цей інцидент, які стосунки вони підтримують зараз. Таке траплялось у вашому житті? Що би ви відповіли своїй мамі, якщо би вона таке зробила?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Перший танок молодят став останнім, розійшлися одразу після весілля - "Учора ще зі мною ночував".

Як повідомляв портал Знай.ua, Прикарпатець показав унікальні кадри гуцульського весілля - молодий на фірі, веселі скрипалі і ріки горілки.

Також Знай.ua писав, "Гірко" по-львівськи: як святкували весілля на Галичині у давнину, топ найяскравіших традицій