У понеділок 17 серпня в Україні очікується тепла погода без опадів. Стовпчик термометру підійметься до позначки у 28 градусів. Загалом, можна сказати, на українські землі повертається літній натрій.

Про це розповідає синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Погода, скріншот відео
Погода, скріншот відео

"Літо, покомизившись трохи, нарешті знову береться до своїх справ.

В Україні на тижні - знову спека.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Температура повітря завтра вже досягатиме +25+30 градусів.

Надалі спека посилиться", - пише погодна експертка.

За чисте небо над Україною продовжить відповідати антициклон Еміль (Emil). Дощі 17 серпня в Україні дуже малоймовіні, але у прикарпатських областях можливі грози, на що варто звернути увагу туристам.

"У Києві понеділок буде вже гарячішим, до +28 градусів, на тижні спека посилиться. Лише в четвер, 20-го серпня, через дощ, градуси короткочасно стрибнуть вниз, посвіжіє, проте кінець тижня знову буде дуже теплим.

Тому знову перемикаємося на спекотно-літній режим, проте не забуваємо, що ночі все ж уже відчутно свіжіші", - розповідає Діденко.

Літо, покомизившись трохи, нарешті знову береться до своїх справ. В Україні на тижні - знову спека. Температура повітря...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 16 augustus 2020

Цікаво, що синоптикиня специфічним способом висловила і солідарність з білоруськими протестувальниками.

"У Мінську в понеділок буде ще дуже тепло, до +28, +29 градусів. З вівторка в білоруській столиці - зниження температури повітря до +23+25 градусів і періодичні грозові дощі", - дала важливу для тактичного планування інформацію Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.