Пенсійний фонд України назвав розмір середньої заробітної плати в нашій країні. Цей показник важливий для ПФУ, оскільки розмір пенсії обчислюється, виходячи з розміру середньої зарплати. У Пенсійному фонді озвучили офіційну цифру середньої заробітної плати, яку наводять профільні відомства уряду нашої країни.

Відповідно до даних Пенсійного фонду України, середня заробітна плата в Україні на сьогоднішній день перевищила 11 тисяч гривень. Згідно з інформацією від ПФУ, зарплата в нашій країні становить 11 197.38 грн. Виходячи з цього розраховується і розмір пенсії в нашій державі.

Підвищення зарплати, скріншот: YouTube
Підвищення зарплати, скріншот: YouTube

Раніше представники Пенсійного фонду України повідомляли, що найближчим часом буде затверджено норму про одноразову грошову виплату. Зокрема, пенсіонери зможуть отримати разову виплату в розмірі до 10 місячних пенсій. Однак це положення передбачено лише для деяких категорій пенсіонерів.

Нагадаємо, раніше бізнес підтримав ініціативу Кабміну розробити національну економічну стратегію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", фінплан "Укрзалізниці" консервує корупцію та неефективність – експерт.

Також "Знай.uа" писав, що плани " Слуг народу "позбавити українців субсидій рознесли на тріски:"краще загинути, а то затягають по судах".