У Москві на 79-му році життя пішов з життя актор і режисер Микола Губенко, також відомий як останній міністр культури СРСР.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Медуза з посиланням на спікера Мосміськдуми Олексія Шапошникова.

"Зупинилося серце Миколи Миколайовича Губенко ... Москвичі втратили справжнього патріота, видатного державного діяча, режисера і актора. Ми - мудрого колегу-депутата", - заявив Шапошніков у публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сегодня остановилось сердце Николая Николаевича Губенко... Москвичи, наш город, вся страна потеряла настоящего патриота,...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Алексей Шапошников op Zondag 16 augustus 2020

Микола Губенко - радянський актор, режисер і сценарист. Свою акторську кар'єру він почав у Одеському театрі юного глядача, а здобувши професійну освіту, був прийнятий до трупи Театру на Таганці, головним режисером якого він став в 1980-х. У 1993 році Губенко заснував театр "Співдружність акторів Таганки", куди перейшла частина колективу Театру на Таганці.

У 1989-1991 роках Микола Губенко був міністром культури СРСР, ставши останньою людиною на цій посаді. У 2005 році театральний діяч пройшов до кладу Московської міської думи від КПРФ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові пішов з життя легендарний художник, його обожнював увесь світ - Галичина схилила голови.

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки.

Також "Знай.uа" писав, що Україна втратила видатну артистку: більше 200 ролей і 70 років на сцені.