Мер міста Умань Олександр Цебрій виступив проти приїзду паломників-хасидів до Умані. І для термінової розмови з президентом України мер Умані навіть приїхав до Києва у понеділок, 17 серпня. Відео він опублікував в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" я готовий на найрадикальніші заходи, але в рамках чинного законодавства. Ви пам'ятаєте, як це було, коли перекривалися блокпостами в'їзди на територію міста Умань. Це рішення може прийняти міська комісія ТЕБ і НС", - говорить він.

Нас не чують!

Geplaatst door Олександр Цебрій op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він зазначив, що до останнього в Умані сподівалися, що рішення про заборону традиційних святкувань Рош Ха-Шана приймуть на загальнодержавному рівні. Тепер же, так як цього не сталося, місцева влада готова вдаватися до рішучих заходів.

Чекатиму зустріч стільки часу скільки треба, щоб нас ПОЧУЛИ!!!!!!

Geplaatst door Олександр Цебрій op Maandag 17 augustus 2020

Крім того, Цебрій хоче зустрітися з президентом Володимиром Зеленським і особисто пояснити всю небезпеку ситуації. Він стверджує, що розуміє, що президент дуже зайнята людина і каже, що друзі привезли йому туристичний намет, спальний мішок і каремат, що у нього є все необхідне і він буде чекати зустрічі з президентом.

Прибув під Офіс Президента України. Володимир Зеленський, прошу про термінову зустріч!

Geplaatst door Олександр Цебрій op Maandag 17 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський хоче "побудувати з Умані маленький Єрусалим", єврейська громадськість просить допомоги.

Як повідомляв Знай. ua, хасидам заборонили приїжджати в Умань-причина залізна.

Також Знай. ua писав, що Вінницькі прикордонники зробили приємно для Інтерполу.