У Рівненській обласній державній адміністрації пояснили, що посилені карантинні заходи, які були введені після того, як Дубно потрапило під "червону" епідеміологічну зону, не забороняють людям відвідувати роботу.

Читайте Знай в Google News!

При цьому громадський транспорт тимчасово припинив своє пересування по місту для жителів, які не є працівниками медичних установ, банків, продовольчих підприємств, а також держслужбовцями або будь-якими іншими працівниками, які забезпечують соціально-важливі функції обласного центру. Їх необхідних заходів варто дотримуватися, одягати маску і користуватися антисептиком або будь-яким іншим дезінфікуючим засобом.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Щоб людина мала дозвіл на проїзд в міському транспорті, він повинен мати при собі посвідчення, що підтверджує приналежність до однієї з перерахованих категорій, і пред'явити його на вимогу водія або представника правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львівщина загриміла в помаранчеву зону карантину-що змінитися. Пандемія коронавірусу не відступає, останнім часом в Україні почали фіксувати все більше і більше хворих.

Як повідомляв "Знай.ua", Київ за крок від " червоної зони" - які правила карантину доведеться терпіти по другому колу. Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що в Києві продовжує зростати кількість інфікованих людей.

Знай.ua писав, що Тернопільщина попрощалася з червоним кольором, озвучені нові правила карантину.