У вівторок, 18 серпня, по всій території України очікується суха та тепла погода. При цьому на Заході висока ймовірність дощів з грозами, можливі навіть шквали.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в Україну повертається суха і спекотна погода. Температура повітря в середньому підвищиться до +27 +32 градусів.

У західних областях опадів буде більше – там очікують грози, місцями можливі зливи і шквали. Особливо обережними слід бути тим, хто перебуватиме в горах. Повітря прогріється до +25 +28 градусів. Невеликі дощі також можуть пройти на Чернігівщині та Сумщині.

У Києві у вівторок буде відмінна погода – тепло і без опадів. Температура повітря в столиці складе близько +30 градусів.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

В Україну повертається спека, а також дощі в західні області. Температура повітря завтра, 18-го серпня, протягом дня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 17 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

18 серпня вшановується пам'ять святого Євстигнея. У колишні часи на Євстигнея в кімнатах розвішували зв'язки цибулин, щоб повітря очищалося. За старих часів у цей день визначали погоду на грудень: "Який Євстигней – такий і грудень".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.