У Києві поліцейські влаштували зі службового авто Uber з мигалками. Відповідне відео розмістили в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Поліцейські вирішили попрацювати таксистами, використавши службову машину для перевозки пасажирів. Telegram-канал Perepichka News оприлюднив відео, на якому видно, як копи кладуть в багажник поліцейської машини речі двох молодих людей з дитиною, сім'я сідає в авто правоохоронців і вони рушають - проїдуться з вітерцем під звуки рації.

При цьому, як відомо, поліцейські машини не обладнані дитячими кріслами, а, як видно з кадрів, дитина на руках молодої мами явно потребує такого для перевезення.

А це означає, що штраф за відсутність дитячого крісла поліцейські зможуть заплатити самі собі, навіть не виходячи з машини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни оголосили війну евакуаторам.
В Києві планують заборонити примусову евакуацію автомобілів.

Верховний суд розглянув позов водія, який вимагав скасувати постанову про накладення на нього штрафу за неправильне паркування і визнати протизаконним затримання і доставку його машини на спецмайданчик.

Тепер у водіїв евакуйованих авто з'явився шанс відстояти свої права - їхні адвокати можуть посилатися на згадану постанову Верховного Суду.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві шлагбаум розгромив шикарний Rolls-Royce за 400 тисяч

Також Знай.ua писав, у Києві копи з балончиками затримали активістів, які ловили грабіжників на вокзалі