Відомий американський бізнесмен, винахідник, глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск рішуче готовий допомогти своєму читачеві з Білорусі, після його прохання. Так, користувач мережі Twitter під ніком Ервін Вейков звернувся до Маска і співзасновника Microsoft Білла Гейтса з проханням поширити інформацію про протести у Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

До запису він прикріпив нарізку кадрів, на яких силовики жорстко затримують і б'ють людей на вулицях білоруських міст. Про це стало відомо завдяки публікаціям учасників діалогу в мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сумно чути це. Чим ми можемо допомогти?" - запитав Маск.

Відповідь Ілона Маска, скріншот: Twitter
Відповідь Ілона Маска, скріншот: Twitter

У відповідь він отримав багато повідомлень. Серед іншого користувачі слідом за автором звернення закликали його поширювати інформацію про події в Білорусі, а також цікавилися, чи може система супутникового інтернету Starlink, яка розробляється компанією SpaceX, бути використано для допомоги Білорусії в умовах відключення мережі.

Варто також зазначити, що в даний час компанія SpaceX тільки формує угруповання супутників Starlink. Деякі також згадали, що у Олександра Лукашенка є електромобіль Tesla. Маску запропонували віддалено заблокувати цю машину або навіть відправити Лукашенка на ній до космосу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Маск благає фанатів прибрати його з Вікіпедії, глава Tesla назвав причину.

Як повідомляв Знай.uа, Маск визнав жахливий захист програми для управління авто Tesla, прийшов час вибачатися.

Знай.uа писав, СБУ спіймала ворога в зоні ООС - відповість по повній.