Неприємний інцидент стався в одному з харківських супермаркетів АТБ. Там у популярній випічці "Кулиничі" засікли мурах. Відповідний відгук з'явився в Telegram-каналі Народний Ревізор.

Читайте Знай в Google News!

" не тільки люди люблять солодке. Булки від виробника" Кулиничі " настільки солодкі і смачні, що сподобалися навіть мурашкам. Страшно уявити, в яких санітарних умовах їх виробляють. # Харків, "АТБ", Вернадського, 12", - сказано в повідомленні.

АТБ, фото: Telegram-канал Народний Ревізор
АТБ, фото: Telegram-канал Народний Ревізор

АТБ, фото: Telegram-канал Народний Ревізор
АТБ, фото: Telegram-канал Народний Ревізор

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше в одному з супермаркетів у місті Київ покупцям підсунули огірки порослі мохом. Люди спочатку подумали, що це неможливо продати, адже схоже на якусь містику, огірки, закутані в пліснявий і слизький кокон з моху. Однак, все дуже прозаїчно, насправді на прилавку лежали зіпсовані і гнилі огірки. До речі, за словами покупців, такі огірки продає відомий супермаркет АТБ.

"АТБ знову дивує якістю продукції. "Самий народний супермаркет" знову не встежив за якістю продуктів в овочевому відділі. Супермаркет на Світлицького # Києва", - пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українець натрапив в АТБ на пліснявий кокон моху.

Як повідомляв Знай. ua, у місті Зеленського пачками збирають штрафи з покупців у супермаркетах.

Також Знай. ua писав, що популярний магазин продав цвіль українці, відмазка просто вражає.