Україна готується до другої хвилі пандемії коронавірусу. Кількість хворих за попередній тиждень неухильно зростає і середня добова кількість перевищила 1500 осіб. Одним з епіцентрів спалаху COVID-19 став Київ, у зв'язку з чим було прийнято рішення посилити карантин у столиці. Зокрема, вже почали закривати заклади громадського харчування через порушення карантину.

За добу 17 серпня Державна споживча служба склала три адміністративні протоколи щодо закладів громадського харчування, які не дотримуються умов посиленого карантину. Йдеться про ресторан Godz на вулиці Басейна, Par Bar на вулиці Шота Руставелі і ресторан Dubai на вулиці Велика Васильківська. Повідомляється, що заклади були закриті через роботу після 00:00.

Карантин у Києві, скріншот з відео
Карантин у Києві, скріншот з відео


Також у Державній споживчій службі нагадали, що штраф для фізичних осіб, які не дотримуються умов карантину, становить від 1700 до 3400 гривень. Для посадових осіб розмір штрафу становить від 3400 до 17000 гривень. Раніше був побитий черговий рекорд по зараженню COVID - 19 в Києві за добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, раніше Споживчий кошик істотно подорожчав через карантин-ціни найважливіших продуктів від гречки до цибулі.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Нові ціни на продукти змусять тернополян сьорбати борщ без м'яса

Також «Знай.ua" писав, що У Харкові накрутили ціни на продукти, незважаючи на карантин-голодні українці беруться за голови