Олександр Лукашенко виступив з черговою заявою і закликав прихильників опозиції до розсудливості. Ключовими тезами виступу стала критика програми його головного опонента-опозиційного кандидата в президенти Світлани Тихановської. Після оголошення результатів виборів у Білорусі тривають масові акції на підтримку Тихановської і проти Лукашенка. Президент вирішив приборкати протестувальників таким чином. Ось тільки вийшло не дуже.

Лукашенко озвучив кілька тез програми, яка нібито розроблена Тихановською. Ключові тези в ній-вихід з Договору про союзну державу, організація контролю на кордоні з Російською Федерацією, повна заборона російських телеканалів, а також введення білоруської мови в армії і освітніх установах. Ось тільки Лукашенко, випадково або свідомо, помилився. Ця програма не належала Світлані Тихановській.

Сама Тихановська не публікувала таку передвиборчу програму. В її останній заяві йшлося тільки про проведення справедливих перевиборів. Програма, про яку говорив Лукашенко, належить місцевій ультраліберальній партії, яка рідко отримувала навіть 10% місць у парламенті. Цей текст опублікував один з прокремлівських журналістів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадавши, Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі.

Як повідомляв Знай. ua, на Львівщині художник спалив поліцейський щит через протести у Білорусі.

Також Знай. ua писав, що як катували потестантів у білоруських СІЗО.