Світле свято Спаса Україна зустріне переважно сухою та ясною погодою. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, більша частина території перебуватиме під впливом антициклону Emil. У зв'язку з цим встановиться суха і спекотна погода.

Повітря в більшості регіонів нашої країни прогріється до 27-32 градусів вище нуля. На півдні та сході можливе підвищення до +35 градусів. Жителі північних, центральних, південних і східних областей будуть насолоджуватися яскравим сонечком і блакитним небом з білими хмарками. Вітер Помірний, Південний.

Сонячна погода, фото Pixabay
Сонячна погода, фото Pixabay

Жителям Західної України пощастить набагато менше. Це єдиний регіон, де погоду визначатиме циклон під назвою Ingrid. Циклон принесе з собою сильні грозові дощі. Місцями також можливі і пориви вітру, аж до шквалів. У західних областях температура повітря не перевищить 25 градусів вище нуля.

гроза , скрін з відео
гроза , скрін з відео

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще


Що стосується столиці, місцевим жителям завтра рекомендується надягати футболки і шорти або спідниці. У Києві буде спекотна погода, градусники покажуть до +30 градусів. Дощів не очікується, день буде ясним і сонячним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.