Пандемія коронавірусу завдала серйозного удару по бізнесу. Особливо постраждала транспортна галузь. Три місяці карантину компаніям доводилося працювати собі в збиток, і це може позначитися на цінах на проїзд вже в найближчому майбутньому. Зокрема, повідомляється, що проїзд у маршрутках найближчим часом може знову подорожчати.

маршрутка / скріншот з відео
маршрутка / скріншот з відео

Перевізники заявили, що орієнтовно вартість проїзду в Києві зросте до 10 гривень. Це необхідно, щоб відшкодувати збитки, які зазнали маршрутники через пандемію. Таким чином, очікується збільшення вартості проїзду орієнтовно на 2-3 гривні. На даний момент вартість проїзду в маршрутках столиці-6-8 гривень, що дешевше або порівнянно з ціною проїзду на тролейбусі, трамваї, міському автобусі або метро.

Крім того, перевізники Києва звернулися до місцевої влади з вимогою вирішити проблему компенсації за перевезення пільгових категорій населення. На сьогоднішній день відшкодування збитків для маршрутників, які перевозять пільгові групи населення, немає.. У мерії поки утримуються від коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що український священик згасає від раку і молиться під крапельницями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грабіжник жорстоко відплатив тернопільському священику за добро.

Також, "Знай.uа" писав, що Львівщина прощається з молодим священиком.