Під час робочої поїздки в Запорізьку область, президент України Володимир Зеленський відвідав виставу артистів з кінного театру на острові Хортиця. Але роль пасивного глядача главу держави не влаштувала! Він не тільки спостерігав за трюками з використанням шабель і батогів, а й безпосередньо взяв участь у поданні. Про це повідомила прес-служба офісу Президента.

Група "Січові козаки" не тільки продемонструвала Зеленському майстерність володіння різною зброєю, а й перевірила президента на сміливість. На долоню гаранту поклали огірок, а потім розрубали овоч шаблею прямо на руці. Очевидно, що це стало випробуванням на сміливість не тільки самого президента, а й артиста-адже помилитися в такому відповідальному номері ніяк не можна-в іншому випадку, він би відсік руку главі держави! Однак і Президент, і учасник групи, впоралися просто блискуче і навіть не здригнулися!

Відповідне відео вже поширилося по просторах Інтернету.

Вони також звернулися до Глави держави і міністра з пропозицією реалізувати національний проект" справжній козак", в рамках якого не тільки відчували б сміливців, а й розповідали про українські традиції, культуру. На згадку про зустріч Володимиру Зеленському та Олександру Ткаченку подарували підкови на щастя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Президент відвідав церкву Покрови Пресвятої Богородиці на території заповідника та коротко поспілкувався з відвідувачами Січі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський прилетів до Запоріжжя з ревізією "будівництва" Буряка.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський доручив Кабміну підтримку сфери туризму і культури в Україні.

Також портал Знай.иа писав, що мер Запоріжжя Буряк "образився" на Зеленського: "де наші гроші?"