Через коронавірусну хворобу COVID-19 ряд народних депутатів від партії "Слуга народу" не зможуть взяти участь у позачерговому засіданні Верховної Ради України, запланованому на 25 серпня.

Про це розповіла у коментарі Обозревателю заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Частина з цих нардепів хворіє прямо зараз, інші можуть перебувати на самоізоляції через інфекцію у члена сім'ї або очікують повторного негативного результату після захворювання.

Верховна рада України, фото: "Час новин"
Верховна рада України, фото: "Час новин"

"У нас є народні депутати, які хворіють на коронавірус. Тому, звичайно, вони не зможуть прийти. Це Роман Грищук, раніше захворів і ще один депутат нашої фракції. Також зараз така епідеміологічна ситуація, що, можливо, хтось ще в самоізоляції чи сім'я хвора. Зрозуміло, що всі 100% народних депутатів не приїдуть", – пояснила Кравчук.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Заступниця голови фракції зазначила, що очікує, що більшість депутатів приїдуть до міста ще до Дня Незалежності.

"Більшість звичайно буде присутня, будуть голосувати за законопроекти. Більш того, більшість народних депутатів ще приїде на 24-е число на святкування Дня Незалежності. Будуть брати участь в урочистих заходах і потім вже залишаться на сесію", – стверджує Кравчук.

Можна припустити, що участь в урочистих заходах може стати причиною інфікування нових нардепів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський прилетів до Запоріжжя з ревізією "будівництва" Буряка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський доручив Кабміну підтримку сфери туризму і культури в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що мер Запоріжжя Буряк "образився" на Зеленського: "Де наші гроші?"