Російського опозиціонера Олексія Навального доставлено до токсикореанімації Омської лікарні швидкої медичної допомоги № 1. В даний момент Навальний перебувати в комі, його підключено до апарату штучної вентиляції легенів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила прес-секретар Фонду боротьби з корупцією Кіра Ярмиш в мережі Twitter.

Олексій Навальний, скрін з відео
Олексій Навальний, скрін з відео

"Олексій як і раніше на апараті ШВЛ. Він у комі у важкому стані. Результатів аналізів поки немає", - написала вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також в мережі вже з'явилися коментарі нібито свідка інциденту, яке з'явилося на Telegram-каналі "Lshot": "Автор того самого фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська перед вильотом, розповів, з ким був блогер в кафе, і що відбувалося потім на борту". Відео можна подивитися за посиланням нижче.

У відділенні МОЗ Омської області журналістам розповіли, що лікарі оцінюють стан Навального як важкий.

"Його стан важкий, він перебуває в реанімації ЛШМД № 1. Працюють фахівці всіх профілів, щоб встановити діагноз, з'ясувати, що з ним. Взято всі аналізи, проведено всі обстеження",-повідомили в прес-службі відомства.

Навальному стало зле в літаку незабаром після вильоту з аеропорту Томська. Борт терміново посадили в Омську, опозиціонера госпіталізували у несвідомому стані. Його прес-секретар Кіра Ярмиш заявила, що це було отруєння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Навального робили замах? Російського опозиціонера екстрено госпіталізували з літака - просто пив чай.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко забарикадувався в Білорусі і нікого не впускає, але... готовий до діалогу.

Знай.uа писав, Лукашенко попередив білорусів і розповів, що буде з їхніми дітьми.