Комунальники Бердянська в терміновому порядку почали приводити місто в порядок. Місцеві жителі здивувалися продуктивною роботою, адже побачили підстрижені газони, побілені бордюри, пофарбовані лавки і укрни в сквері на АКЗ.

Читайте Знай в Google News!

"Бердянськ 24 "ще минулого тижня помітив на Мелітопольському шосе і в локації із загальновідомою назвою" Гастроном Київ "мало не повний склад" Зеленгоспу", до якого пізніше приєдналися і співробітники"Екотрансу".

Бердянськ, фото: Бердянськ 24
Бердянськ, фото: Бердянськ 24

Місцеві жителі повідомляють, що така різка активність почалася після того, як в місті з'явилися чутки про приїзд до Бердянська Володимира Зеленського 18-19 серпня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бердянськ, фото: Бердянськ 24
Бердянськ, фото: Бердянськ 24

Однак Зеленський перебуває з візитом у Запоріжжі. Стало відомо, що в Запоріжжі Зеленський зажадати Закрити проблему закладок в Запоріжжі.

Таким чином, повідомляється, що президент України, владі світ Зеленський доручив співробітникам правоохоронних органів почати ще більш посилену боротьбу з наркоторгівлею в місті, і через рівно місяць дати перший звіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський зробив селфі з легендарним ляпісом у Запоріжжі.

Як повідомляв Знай. ua, у Запоріжжі медуз розгрібають лопатами, ціла армія, такого ще не було.

Також Знай. ua писав, що Зеленського помітили в дивній позі на мосту в Запоріжжі, посмішка і примружене око.