У Києві на Чорнобильській п'яний в неадекватному стані і з підозрілим пакетом погрожував підірвати супермаркет"Велмарт". Про це стало відомо з повідомлення Telegram-каналу Klymenko Time.

З'ясувалося, що це був громадянин України 1966 року народження. Він намагався потрапити в магазин без маски, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Після того, як охорона зробила йому зауваження, той почав погрожувати, що підірве магазин.

Поганий приклад заразливий. Людина переглянула новин про Луцького, Полтавського та Київського терористів. Але термін, незважаючи на вигадану бомбу, він може отримати цілком реальний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського"Вчитися треба після, а не до?"

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж * па"

Також " Знай.ua " писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "дещо запізнилися"