Українська правляча політична партія "Слуга народу" бажає збільшити штрафи за борги по комунальних послугах в кілька десятків разів і відбирати водійське посвідчення.

Читайте Знай в Google News!

Появляться законопроект з офіційною назвою "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку погашення заборгованості споживачів з оплати житлово-комунальних послуг", який передбачає збільшення пені за борги по" комуналці " до 20-50%, при нинішніх 3,6% і відбір водійських прав.

Верховна Рада України, фото rada.gov.ua
Верховна Рада України, фото rada.gov.ua

Ініціаторами виступають Лаба Михайло Михайлович, Кривошеєв Ігор Сергійович і Костюх Анатолій В'ячеславович.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Проект закону був отриманий Верховною Радою 9 червня, 11 червня — представлений для ознайомлення. Раніше вже були зареєстровані законопроекти, що передбачають збільшення штрафів за домашнє насильство, за відсутність ліцензії на надання послуг з внутрішніх перевезень і за образу поліцейських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чергове приховане підвищення залізничних тарифів може вплинути на фінальну вартість проектів великого будівництва, - експерт.

Як повідомляв "Знай.ua", з держбюджету переплатили 16,6 млн грн компанії з орбіти міністра Абрамовського на закупівлі обладнання "Охматдиту".

Знай.ua писав, що бажання продавати газ населенню за імпортним паритетом виявили 12 компаній. Про це повідомляє проект "ГазПрава«, створений за підтримки підконтрольної» Нафтогазу" Федерації роботодавців нафтогазової галузі.