2020 рік підготував безліч випробувань для людей. Астролог Марина Скаді для УНІАН розповіла, чого чекати до кінця року і до чого готуватися, в тому числі політикам.

Читайте Знай в Google News!

" Так, нас чекає багато цікавого. З 15 серпня 2020 року по 10 січня 2021 року Уран, планета несподіванок і оновлень, знаходиться у фазі ретроградного руху і цю енергію можна використовувати для серйозних змін у своєму житті", - говорить експерт.

Крім того, в грудні 2020 року з'явиться Чорний місяць – негативна кармічна точка. Вона дасть руйнівні тенденції за словами астролога. Крім того, збільшиться ймовірність стихійних лих, авіакатастроф. Цілком можливі гучні наукові відкриття, революції, викриття, державні перевороти, зміни у світовій фінансовій системі.

"завершення 2020 року ознаменоване новим початком-закінчується старий і починається новий цикл для всього світу, для всіх сфер діяльності людини. Цілком можливі соціальні хвилювання, Боротьба за свої права, наукові відкриття. Деякі політики втрачають свою владу, навіть незважаючи на те, що вже багато років у державного апарату і відчувають себе впевнено в своїх кріслах. Будуть переглядатися різні програми у сфері освіти, науки, охорони здоров'я. З'єднання Юпітера і Сатурна у Водолії відкриє новий етап розвитку, вплине на міжнародні тенденції на найближчі 20 років", - говорить астролог.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Свята Трійця" знаків Зодіаку зловить грошову удачу за хвіст.

Як повідомляв Знай. ua, топ знаків Зодіаку, які живуть в постійній напрузі.

Також Знай. ua писав, що Які знаки зодіаку вражають магнетизмом.