В турецькій Анталії був убитий один з головних кримінальних авторитетів Азербайджану й пострадянського простору взагалі, "злодій у законі" Лоту Гулі.

Джерело: турецьке видання Hurriyet.

У чоловіка вистрілив у ресторані хтось з наближених до нього осіб. Російські ЗМІ з посиланням на неназвані джерела стверджують, що стрілок був затриманий — ним начебто виявився інший представник кримінального світу на прізвисько Хан Ахмедлінскій, який входив до найближчого оточення Лота Гулі.

Лоту Гулі, фото Hurriyet
Лоту Гулі, фото Hurriyet

Після пострілу в голову кримінальний авторитет був доставлений до лікарні, де й помер не приходячи до тями.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Надир Саліф (справжнє ім'я) народився в Грузії в 1972 році, з 2005 по 2017 рік перебував в Азербайджані в тюремному ув'язненні, а після звільнення виїхав до Туреччини. Звідти його в 2018 році депортували і пізніше він повернувся до Туреччини нелегально. За інформацією ЗМІ, однією з основних діяльностей його злочинної групи - "кришування" і здирництво з торговців овочами і фруктами у низці країн пострадянського простору. Лоту Гулі приписують вбивства, викрадення людей і ряд інших злочинів. Серед іншого, йому інкриміновано викрадення людей на Одещині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві поліція затримала грабіжників, які спустошували термінали.

Як повідомляв портал Знай.uа, шахраї атакували українців у мережі липовими "акціями". Кіберполіція викрила масштабну злочинну мережу.

Також портал Знай.uа писав, що запорізький шкуродер викинув малюка з вікна на очах у сусідів і поплатився.