На пропозицію з боку Кремля відреагували в штабі політика Олексія Навального і попросили про сприяння в переміщенні на лікування в клініку за кордон.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Васильєва, яка є головою "Альянська лікарів", написала в соціальній мережі Twitter: "Ми офіційно відгукуємося на пропозицію і просимо сприяння в наданні медичної документації для перекладу Навального в провідний ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ центр в Європі. Головний лікар БСМП1 відмовляє дружині, мені та Івану Жданову в наданні виписки або епікризу".

Навальний, скріншот: Twitter
Навальний, скріншот: Twitter

Вона також заявила, що зараз з боку представників Навального домагаються медичної документації та організації вивезення політика, якому так і не були зроблені аналізи, необхідні для постановки діагнозу, в Москву.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Раніше з'явилася інформація про те, що дружину Олексія Навального все ж пустили в палату. Російський опозиціонер під час перельоту з Томська до Москви відчув себе погано і вийшов в туалет, після чого пасажири могли чути крики і заклики про допомогу.

Його забрала швидка допомога. Зараз Навальний знаходиться в природній комі за словами представників МОЗ Омської області. Прес-секретар Олексія вважає, що йому підмішали отруту в чай, який він вживав в кафе аеропорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Навального робили замах? Російського опозиціонера екстрено госпіталізували з літака - просто пив чай.

Як повідомляв "Знай.ua", свідок "отруєння" Навального розповів, що сталося насправді: "розумію, якийсь Кіпіш..."

Знай.ua писав, що з Навальним: опозиціонера не вводили в кому, до нього не підпускають лікаря.