Не встигли ми переварити вражаючі у всіх відносинах події 2020 року, як закінчилося літо, а разом з ними і шкільні канікули.

Мільйони батьків задалися звичним питанням: де купити все необхідне для дитини в школу і де. І найголовніше, як заощадити? - У цій статті, ми розповімо про те, що потрібно купити для дитини в школу і де можна знайти потрібні товари за найвигіднішою ціною.

Що потрібно купити для дитини в школу в 2020 році?

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Список обов'язкового шкільного приладдя багато в чому схожий для вікових груп дітей. Обов'язковими товарами для школярів варто назвати наступні:

- рюкзак або сумка;

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

- пенал;

- сумка для змінного або спортивного взуття;

- контейнер для обіду;

- пляшка для води або напоїв;

- підставки для книг (для учнів молодших класів);

- підставка для ручок або олівців;

- щоденник;

- зошити різних форматів (в залежності від віку);

- папки для зошитів і книжок;

- ручки;

- олівці;

- фломастери (для учнів молодших класів);

- точилка;

- лінійки;

- ножиці, клей (для учнів молодших класів);

- кольоровий папір та картон, пластелін (для учнів молодших класів);

- альбоми, фарби, пензлики (для учнів молодших класів);

У нашому списку ми навмисне обходимо тему придбання одягу та взуття для школи, яка також є важливою проблемою, але не є предметом нашого дослідження.

Відзначимо, що Україна ще не визначилася з багатьма організаційними питаннями в ході підготовки до нового навчального року. На даний момент багато шкільних базарів працюють в таких містах, як Запоріжжя, Чернігів, Суми, Кривий Ріг і навіть окупований Севастополь. Коли відкриються шкільні ярмарки в Сімферополі і починається сезон шопінгу в Донецьку - залежить від окупаційної влади.

Де купити все необхідне до школи: вибираємо національні мережі

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Вже з серпня місяця по всій Україні починають проходити шкільні ярмарки і акції великих роздрібних мереж.

Якщо у вашому районі або місті є супермаркет, то в ньому, з великою часткою ймовірності, є товари першої необхідності. Серед супермаркетів, де ви напевно купите майже все, що вам потрібно для школи варто назвати магазини мереж: Епіцентр, Сільпо, Новус, Варус, Білла, АТБ, Фора, Еко-Маркет і деяких інших.

Вибираємо інтернет-магазин шкільного приладдя

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Замовити все необхідне для того, щоб зібрати дитину на навчання, сьогодні можна одним кліком мишки. Так, в мережі, ви можете знайти безліч сайтів, на яких пропонують широкий асортимент подібних товарів.

Ви можете ознайомитись з Топ-20 подібних сайтів в інтернеті, порівняти їх пропозиції і вивчити відгуки про них.

Рекомендувати якісь або окремі ресурси не входить в наші завдання, оскільки даний матеріалу носить інформаційний, а не рекламний характер.

Де купити все необхідне в Києві?

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Найширший вибір місць, в яких можна купити все необхідне для того, щоб зібрати дитину в школу, звичайно ж, - в Києві.

У магазинах і на ринках столиці проходять традиційні шкільні ярмарки, на яких представлений широкий вибір товарів за вигідними цінами. Такі заходи проходять в ТЦ Даринок, в ТРЦ Ocean Plaza, Караван, Проспект, Дримтаун, на Олімпійському і багатьох інших торгових точках Києва.

Де купити все необхідне до школи в Харкові?

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Харків - друге за величиною місто в Україні, де в школу збираються не менше сотні тисяч дітей і підлітків. Скупитися в цьому місті за вигідною ціною можна в магазинах всеукраїнських мереж і в інтернет-магазинах. У кожному районі міста організують традиційні шкільні ярмарки, а місцеві підприємці обов'язково представлять широкий вибір канцтоварів, одягу і взуття на місцевих ринках і в ТРЦ.

Купуємо все необхідне до школи в Одесі

Ярмарки: джерело: YouTube
Ярмарки: джерело: YouTube

Одеса - столиця роздрібної торгівлі України. Її ринки і ТРЦ вважаються найбільшими і розвиненими у всій країні. Багато одеситів вважають за краще купувати все необхідне для дітей в школу на легендарному Привозі і на 7 кілометрі - одному з найбільших ринків Європи. Також в Одесі працюють шкільні ярмарки і відкрилися відповідні торгові зони у всіх мережевих супермаркетах.

Збираємо дитину в школу в Дніпрі

У Дніпрі купити для дитини все потрібне в школу можна в традиційних супермаркетах і на шкільних ярмарках. Вигідні пропозиції жителям місті Дніпропетровськ зроблять представники ТРЦ Караван, МОСТ-Сіті, Пасаж, Даффі, Вавилон, Експрес, Босфор, Гермес і в тому ж Епіцентрі.

Де купити шкільні товари у Львові?

Жвава торгівля перед 1 вересня йдемо у Львові. Шкільні ярмарки в місті пройдуть в історичному центрі, в ТРЦ на ринках і виставкових центрах.