У Туреччині сталося гучне вбивство. У четвер, 20 серпня, був застрелений авторитетний злочинець Надір Саліфов, більш відомий, як Лоту Гулі. Як повідомляє турецька Преса, вбивство сталося вранці, в кримінального авторитета потрапило чотири пістолетні кулі.

Повідомляється, що Лоту Гулі був госпіталізований в лікарню, де і помер. Нібито в Лоту Гулі стріляв якийсь представник кримінального світу з Азербайджану. Кличка-Хан. Інцидент стався в курортному місті Анталія. Зловмисника вже затримано.

Інцидент вже прокоментував заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін. Він заявив, що цей випадок торкнеться і України. Лоту Гулі був одним з найавторитетніших злодіїв у Східній Європі. Він "кришував" продуктові ринки в Україні і в Росії. Його мережа тільки розвивалася, проте Гулі вже боялися навіть українські авторитети. Аброськін зазначив, що після смерті кримінального авторитета почнеться переділ власності між угрупованнями.

Після пострілу в голову кримінальний авторитет був доставлений в лікарню, де і помер не приходячи до тями.

Надір Саліф (справжнє ім'я) народився в Грузії в 1972 році, з 2005 по 2017 рік перебував в Азербайджані в тюремному ув'язненні, а після звільнення виїхав до Туреччини. Звідти його в 2018 році депортували і пізніше він повернувся до Туреччини нелегально. За інформацією ЗМІ, однією з основних діяльностей його злочинної групи - "кришування" і вимагання з торговців овочами і фруктами в ряді країн пострадянського простору. Лоту Гулі приписують вбивства, викрадення людей і ряд інших злочинів. Серед іншого, йому інкриміновано викрадення людей в Одеській області.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, у Києві поліція затримала грабіжників, які спустошували термінали.

Як повідомляв портал Знай.ІА, шахраї атакували українців у мережі липовими "акціями". Кіберполіція викрила масштабну злочинну мережу.

Також портал Знай.ІА писав, що Запорізький шкуродер викинув малюка з вікна на очах у сусідів і поплатився.