20 серпня в Деснянському районі Києва сталася пожежа в магазині, поруч з яким з дому вистрибнув чоловік, який попередньо є одним з власників. Швидше за все, він і скоїв підпал разом з дружиною, яка перебувала всередині.

Читайте Знай в Google News!

Подія сталася на вулиці Маяковського, 12а. Магазин виявився власністю подружньої пари.

"Чоловік знав, що дружина всередині. Під час сварки підозрюваний кинув у магазин коктейль Молотова. Він подумав, що жінка згоріла разом із закладом і вистрибнув з вікна", – повідомив очевидець. Жінці вдалося вижити, а в прес-службі поліції Києва заявили, що чоловік підпалив легкозаймисту речовину в магазині і покинув заклад. Далі зайшов у сусідній під'їзд багатоповерхівки і викинувся з даху.

У магазині в той момент знаходилося двоє співробітниць, які розповіли, що в магазин зайшов чоловік однієї з них і почався конфлікт на тлі ревнощів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чоловік 1985 року народження раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства, зараз же він від отриманих травм помер на місці. Скоро буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження за статтями 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) і 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За даними Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві, загоряння сталося на площі 40 кв.м. в одноповерховій будівлі магазину. Під час гасіння було винесено на безпечну відстань три кисневих балони. Вогонь був локалізований і ліквідований.

Пожежа, фото: ГУ ДСНС України у м. Києві
Пожежа, фото: ГУ ДСНС України у м. Києві

"В результаті пожежі згоріла і була пошкоджена продовольча продукція, побутова техніка, віконні рами і двері, а також закопчені стіни і стеля магазину. Загиблих і травмованих немає",-повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Покарати Мамедова і відновити справедливість": Українки оточили Генпрокуратуру на підтримку Юлії Подольської.

Як повідомляв "Знай.ua", були такі надії: в Україні помер пацієнт після унікальної операції.

Знай.ua писав, що в Харкові пенсіонерка поодинці бореться з ФСБ, а страждають сусіди.