Суперниця Олександра Лукашенка на президентських виборах у Білорусі Світлана Тихановська записала нове відеозвернення до громадян країни. Політик закликала білорусів продовжувати страйки для того, щоб"змусити владу почути наші голоси, які вона у нас вкрала".

Читайте Знай в Google News!

Відеозвернення вона опублікувала в YouTube.

"страйки затиснули диктатуру в кут, поранили її в саме серце. Тому зараз вас усіма способами намагаються розділити і посварити. Адже якщо ми будемо всі разом, у цього режиму не залишиться жодного шансу. Страйки-це абсолютно легальна і потужна зброя проти режиму. Вони це знають і тому вас залякують. Залиште страх диктатурі, пам'ятайте, ви не одні. З вами вся Білорусь", - каже Тихановська.

Вона підкреслила, що білоруси – символ нової, вільної Білорусі і зазначила, що прийшов час згуртуватися, адже всі разом вони сила, яка може змінити і вже змінює майбутнє Білорусі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"наші цілі прості: припинити насильство, звільнити політичних в'язнів і провести нові, прозорі, вільні і чесні вибори. Разом ми сила. Сила, перед якою не встоїть ніяка диктатура. І пам'ятайте: тільки разом ми зможемо побудувати країну для життя", - зазначила Тихановська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лукашенко зганьбився, розкритикувавши неіснуючу програму Тихановської.

Як повідомляв Знай. ua, зловісний філософ погрожує владі Лукашенка, який раніше підтримував революції в Грузії та Україні.

Також Знай. ua писав, що спливли гарячі факти про 22-річну "коханку" вусатого диктатора Лукашенка.