Президент України Володимир Зеленський спростував чутки про те, що українські силовики планували спецоперацію по затриманню бойовиків приватної військової компанії Вагнера, яка була зірвана Офісом Президента.

Читайте Знай в Google News!

Про це глава держави заявив у коментарі для Радіо Свобода.

"Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції", — стверджує Зеленський.

Однак журналісти наполягали, і вирішили уточнити, чи планувалась така операція взагалі. На це президент відповів вже більш різко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

"Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?", — сказав гарант Конституції.

Не так давно у соцмережах і деяких ЗМІ, які посилалися на неназвані джерела, з’явилася інформація про те, що затриманих у липні в Білорусі російських бойовиків насправді планували затримати українські спецслужби, які понад рік вели операцію з розшуку і затримання причетних до злочинів на Донбасі.

Видання "Українська правда" заявила, що операція зірвалася після доповіді в Офісі Президента — імовірно, через "злив" інформації.

Раніше ці чутки вже спростовувало СБУ і Служба зовнішньої розвідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч.