У білоруській столиці Мінську спостерігається нестача доларів. Зокрема, американську валюту не знайшли в жодному з обмінників в районі універмагу "Білорусь". Там не виявилося навіть десяти доларів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Телеграм-канал "TUT.BY Новости".

Проте, попри відсутність доларів США, у мінських обмінниках були євро. Однак, як зазначає Телеграм-канал, це була та валюта, яку здавали клієнти.

Обмінник у Мінську, фото: Nexta
Обмінник у Мінську, фото: Nexta

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мінськ. У столиці в обмінниках спостерігається нестача доларів. Ми не знайшли американську валюту ні в одному з обмінників в районі універмагу «Білорусь». Не було навіть 10 доларів. Зате були в наявності Євро - ті, які здавали клієнти.", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Білорусі після президентських виборів, які відбулися 9 серпня, почалися масові протести. За офіційними результатами, Олександр Лукашенко, який обіймає посаду президента з 1994 року, переміг на виборах з великим відривом від інших кандидатів. Результати виборів викликали масові протести, які тривають досі.

Скріншот: Телеграм / TUT.BY Новости
Скріншот: Телеграм / TUT.BY Новости

Протести у Білорусі, скріншот: YouTube
Протести у Білорусі, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом". Христя Фріланд стала першою жінкою на посаді міністра фінансів Канади після відставки Білла Морно. Також вона збереже за собою посаду віцепрем'єр-міністра країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч