Українське державне підприємство "Укрзалізниця" з понеділка 24 серпня закриває продаж квитків на потяги в регіони, в яких було помічено погіршення епідеміологічної ситуації. Серед таких: Чернівці, Коломия, Острог та Радивилів. Про це повідомили в прес-службі УЗ.

Читайте Знай в Google News!

На цих станціях буде доступна лише висадка пасажирів. Продаж буде закритий на поїзди №702/701 "Львів — Чернівці", №7/8 "Київ — Чернівці", №98/97 "Ковель — Київ", №122/121 "Миколаїв — Рівне", №232/231 "Генічеськ — Івано Франківськ", №117/118 "Київ — Чернівці", №136/135 "Чернівці — Одеса", №46/45 "Ужгород — Лисичанськ" та №88/87 "Ковель — Новоолексіївка".

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Крім цього, будуть змінені деякі з маршрутів, які прямували через Чернівці. Діятиме №8/7 "Снятин-Київ", де столицю поставили замість Чернівців, також №118/117 "Новоселиця – Київ" (замість Чернівці – Київ). І №702/701 "Снятин-Львів" з №136/135 "Снятин — Одеса" з маршрутом до Львова та Одеси, відповідно, замість Чернівців.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ІСС буде ініціювати обговорення уніфікації плати за порожній пробіг на рівні міністерства та профільного комітету.

Як повідомляв "Знай.ua", з Центрального вокзалу в Києві різко зникли пасажири, що відбувається.

Знай.ua писав, що киян першими в Україні "посадять на голку", вакцина від китайського вірусу на підході. Як тільки у світі з'явиться вакцина від коронавірусної інфекції і Україна її закупить, перші дози отримають жителі Києва.