Колишній народний депутат Давид Жванія продовжує публікувати свої скандальні відео. У них він, фактично, сам зізнається у скоєнні злочину, і викриває при цьому шокуючі подробиці про діяльність своїх колишніх соратників, зокрема, п'ятого президента України Петра Порошенка.

Цього разу у відео він прямо звернувся до чинного Президента України Володимира Зеленського. Ролик опублікував на YouTube.

Читайте Знай в Google News!

"Володимир Олександрович, не знаю, чи дивилися ви мої попередні відео, можливо, від вас приховують інформацію. Я записав вже кілька зізнань у скоєнні злочинів спільно з Януковичем, Турчиновим та іншими членами організованого злочинного угруповання. Ці зізнання ігнорує Генеральний прокурор Ірина Венедиктова, вдаючи, що нічого не відбувається", - заявив Жванія.

Він стверджує, що заради особистої влади Порошенко не зупиниться ні перед чим. Колишній нардеп висловив готовність допомагати Володимиру Зеленському і навіть давати свідчення.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Порошенко і Турчинов організували серію побиттів і викрадень активістів Майдану. 25 грудня 2013 року організували побиття Тетяни Чорновіл - заради того, щоб не дати затихнути Майдану. З цією ж метою 21 січня 2014 року викрали Луценка і Вербицького", - розповів Жванія.

У своєму відео Жванія зізнався у фінансуванні порохоботів. Назвав Порошенка "фахівцем зі створення кризових ситуацій і провокацій", який "спритно режисирував" різні ситуації під час Майдану. І зараз, як він сам заявляє, Порошенко знову взявся за своє:

"поки Венедиктова мовчала, мої застереження почали збуватися – Петро Порошенко почав розгойдувати ситуацію в країні", - стверджує він.

Жванія також зробив акцент на тому, що найближче оточення Зеленського вже почали відкрито звинувачувати в роботі на Кремль

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, притулок Януковича перетворили на секретну базу, що змайстрували українські захисники.

Як повідомляв Знай. ua, Жванія здав Порошенка з потрохами.

Також Знай. ua писав, що Порошенко нагадали, як "йдуть" в сучасній політиці.