В місті Усть-Ілімську Іркутської області, Російська Федерація був зафіксований жахливий випадок: група підлітків жорстоко побила 18-річну дівчину з ДЦП. Школярі знімали побоїще на камеру і жартували про бій змішаних єдиноборств між Хабібом Нурмагомедовим і Конором Макгрегором. Правоохоронці Іркутської області почали дослідчу перевірку за фактом побиття і стверджують, що вже знайшли причетних до справи.

Про це розповідає російське видання "Подъем".

Бійка школярів, скріншот відео
Бійка школярів, скріншот відео

Інцидент стався в місті Усть-Ілімську 15 серпня. У той же день постраждалу госпіталізували із забоями та травмами.

За даними ЗМІ, у дівчини хронічне захворювання — ДЦП. Як стверджують місцеві жителі, які напали на неї 15-річні школярки про це знали. Все, що відбувається підлітки знімали на відео.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мати постраждалої в поліцію не зверталася. Однак правоохоронці виявили відеозапис в соцмережах і зайнялися подією. У регіональному главку МВС виданню повідомили, що всі учасники бійки встановлені, зараз вони дають пояснення поліції. Там додали, що раніше школярки в правоохоронні органи не потрапляли, але тепер їх поставлять на облік в підрозділі у справах неповнолітніх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда іноземців жорстоко побили таксиста: "Я їду перший!"

Як повідомляв портал Знай.ua, "Ногами в живіт": у Києві серйозно побили школярку, момент потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, що на Київщині 11-річного школяра жорстоко побили однокласники.