У Ярославлі в житловому 10-поверховому будинку стався вибух побутового газу. В результаті зруйновані квартири з 3 по 5 поверх. Це сталося на вулиці Батова, будинок 5.

Читайте Знай в Google News!

В результаті вибуху загинула як мінімум одна людина, ще троє постраждали, під завалами залишаються люди. Газ вибухнув на четвертому поверсі будинку, в якому розташовано 199 квартир. На місці події працюють оперативні служби.

Мер міста Володимир Волков повідомив, що в результаті в житловому будинку виявилися зруйнованими перекриття і що оперативний штаб буде створений найближчим часом. Представники МНС Російської Федерації говорять про розпочату евакуацію мешканців з будинку.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Основною версією події розглядається витік газу. Повідомляється, що як мінімум 8 квартир постраждали в результаті вибуху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жертви трагедії на Позняках у Києві отримали ключі від квартир, яких не існує.

Як повідомляв "Знай.ua", під Запоріжжям впав ліфт з дітьми, летіли з 9 поверху і кликали на допомогу. У третьому під'їзді будинку номер 3, що на проспекті Будівельників, обірвався ліфт. У що час там знаходилася ціла сім'я. Подружжя і дві їх дочки віком 13 і 5 років.

Знай.ua писав, що тернополяни б'ють на сполох через тріщини в будинку – під'їзд відокремився, скоро завалиться. Вони звернулися за допомогою, так як бояться за свої життя. Відгукнувся на проблему голова Тернопільської обласної організації Політичної партії» Громадянський рух Хвиля " Олексію Станько.