Напередодні Дня Незалежності, який Україна буде святкувати у понеділок, 24 серпня, що дає нашим співгромадянам три вихідних поспіль, тисячі людей ринули до Одеси - до моря.

Читайте Знай в Google News!

На в'їздах в місто утворилися величезні затори. Так, на трасі Київ-Одеса перед Хаджибейським лиманом вишикувалася кілометрова "тягучка". Про це пише dumskaya.

У службі автодоріг повідомляють, що там почали асфальтувати під'їзди до мосту через лиман. Відкрито рух по трьох смугах.

Також в заторі застрягли водії на Миколаївській, Південній і Об'їзній дорогах. У місті, як завжди, "стоїть" центр, Балківська, Чорноморського Козацтва.

Зазначається, що аналогічна ситуація спостерігалася в кінці червня на День Конституції. Тоді тисячі людей заполонили одеські пляжі і центр міста, знехтувавши будь-якими карантинними обмеженнями.

З урахуванням того, що за станом на 21 серпня Одеська область вийшла на п'яте місце за темпами захворюваності по країні, обігнавши навіть столицю, після цих вихідних в Одеси є всі шанси піднятися ще вище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, українці застрягли в кілометрових заторах по дорозі до Азовського моря

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'ян з вересня очікує траспортний колапс - житимуть в кілометрових заторах

Також Знай.ua писав, українці з бійками прориваються до Угорщини, на кордоні кілометрові затори