Український телеведучий, актор і нині кандидат у мери Києва Сергій Притула заявив про бажання підвищити тарифи киянам і за це йому продемонструють зниження його електоральної стелі.

Читайте Знай в Google News!

Експерт Дмитро Співак у прямому ефірі телеканалу 112 Україна висловив непорозуміння сказаного і порахував це висловлювання смішним. На його думку, кияни висловили б найглибший інтерес до дискусії з Сергієм Притулою, в ході якої було б зрозуміло "хто куди, кому, чого повинен підвищувати".

Сергій Притула, скріншот: Youtube
Сергій Притула, скріншот: Youtube

"Ну, і найцікавіше: мені видається, що після цих, так би мовити, перлів Сергія Притули кияни продемонструють йому і підвищення його електоральної, так би мовити, стелі, і зниження", - заявив співак. Додавши, що сподівається, що подібне висловлювання з боку телеведучого є частиною якогось флешмобу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Мова про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Києві є частиною інтерв'ю, яке кандидат в мери Києва Сергій Притула дав ЛБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меркель і Макрон заявили про підтримку Навального: готові надати притулок і захист. На спільний прес-конференції Макарон також підкреслив, що і Франція, і Німеччина, готові забезпечити безпеку і притулок сім'ї політика.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський, Ахметов , Медведчук-опубліковано рейтинг найвпливовіших людей Україна

Знай.ua писав, що Кравчук пояснив, чому Лукашенко не слухатиме порад з України: "Ми еталон негативного життя".