Українські підрозділи зі складу Об'єднаних сил продовжують тримати під контролем ситуацію в районі проведення операції. Ними повністю дотримуються умови повного припинення вогню на Донбасі і виконуються завдання за призначенням.

Читайте Знай в Google News!

21 серпня обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. Режим тиші зберігався на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів. ООС

З початку доби, 22 серпня, продовжує спостерігатися тиша на всіх ділянках відповідальності підрозділів українських захисників, бойових втрат або поранень не зафіксовано.

ООС, скріншот: Youtube
ООС, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Неухильне дотримання умов режиму і необхідне миттєве реагування на будь-які зміни оперативної обстановки є головними завданнями підрозділів, залучених до проведення ООС.

Інші складові сил оборони також присутні і виконують поставлені місії в районі проведення операції Об'єднаних сил, крім військовослужбовців ЗСУ.

У місті Торецьк оперативними співробітниками Краматорського прикордонного загону, СБУ та Державної фіксальної служби в Донецькій області був зупинений автомобіль. У машині було виявлено 15 ящиків сигарет без марок акцизного податку України. Автомобільний транспортний засіб належить місцевому жителю.

ООС, скріншот: Youtube
ООС, скріншот: Youtube

Попередня сума оцінки цигарок становить 300 000 грн. Тютюнові вироби вилучено із незаконного обігу. Вирішується питання щодо внесення по даному факту відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Слава Україні! ООС

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 22 серпня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 22 серпня 2020 року Слава Україні! Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. 21 серпня обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. Режим тиші зберігався на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було. Від початку поточної доби, 22 серпня, на усіх ділянках відповідальності підрозділів зі складу Об’єднаних сил зберігалася тиша. Серед наших захисників немає бойових втрат і поранень. Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Крім військовослужбовців Збройних Сил України в районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують свої завдання інші складові сил оборони. Так, минулої доби співробітниками Державної фіскальної служби у Донецькій області, спільно з оперативними співробітниками Краматорського прикордонного загону та співробітниками Служби безпеки України був зупинений автомобіль в місті Торецьк, яким керував місцевий мешканець громадянин В. Під час огляду автомобіля виявлено 15 ящиків цигарок без марок акцизного податку України. Попередня сума оцінки цигарок становить 300 000 грн. Тютюнові вироби вилучено із незаконного обігу. Вирішується питання щодо внесення по даному факту відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 21 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі ВСУ помітили підозрілу активність окупантів: стріляють з гранатомета і облаштовують позиції.

Як повідомляв "Знай.ua", допомогу звідки не чекали: США виділять Україні 18 мільйонів доларів.

Знай.ua писав, " кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.