Український експерт у сфері ресторанного бізнесу і починаюча письменниця, киянка Полі Леві розповіла українцям про те, як працює сервіс доставки "Glovo". Дівчина звинуватила у брехні генерального менеджера компанії Дмитра Расновського.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Полі Леві в мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Поки всі ресторани продовжують вибивати свої чесно зароблені гроші у Глово, їх СЕО продовжує роздавати свої брехливі інтерв'ю про те, які вони класні. Наші ресторани з початку цього року не отримали жодної гривні від Глово. Загальний борг Глово нам становить - 170 000 грн по безналу. Листи залишаються без відповідей. Дзвонити нікуди. Звірки робити просто ні з ким. Зараз будемо оформляти позови до суду від кожного підприємства, тому що дзвонити у дзвін вже набридло. Боргів у Глово купа, двом моїм знайомим інвесторам запропонували викупити сервіс Глово Україна ще місяць тому. Мінуси у них великі, з операційкою не справляються. Сео роздає брехливі (швидше за все, проплачені) інтерв'ю в яких розповідає, як у них все прекрасно. Менеджери тікають звідти, як і кур'єри.", - пише Полі.

Публікація Полі Леві, скріншот: Facebook
Публікація Полі Леві, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Полі Леві, скріншот: Facebook
Публікація Полі Леві, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що Україна стала найнещаснішою країною в Європі. Згідно з рейтингом, опублікованим в 2020 році, Україну обігнала не тільки Росія, але і Білорусь, а найближчими "сусідами" в рейтингу у нашої країни виявилися Намібія (122) і Ліберія (124).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, кур'єр з рюкзаком "Glovo" порізав молодих дівчат: понівечив юні тіла ножем, речі розірвано.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві помітили кур'єра Glovo в оригінальному костюмі - "Ісусе, ти теж підробляєш?".

Знай.uа писав, у Києві зник кульгавий кур'єр Glovo.