Овен

Не давайте обіцянок, якщо не впевнені на 101%, що зможете їх виконати. Остерігайтеся лицемірів у своєму колі спілкування.

Телець

Цей день подарує вам шанс зустріти любов всього свого життя. Сімейні Тельці придумають, як освіжити почуття. День хороший для подорожей і саморозвитку.

Близнюки

Вам вдасться досягти будь-яких цілей, які ви поставили перед собою, за умови що вони реально здійсненні. Відповідний день для фізичної активності і зміни способу життя.

Рак

Сьогодні проявіть скромність, працьовитість і терпіння. Не слід з піною коло рота доводити свою правоту-ніхто не оцінить. Не відмовляйте в допомозі, якщо вас просять. Можлива сварка з кращим другом, візьміть на себе ініціативу в примиренні.

Лев

Ви отримаєте можливість піднести себе в найкращому світлі перед начальством і робочим колективом. Похвала, яку Ви так любите, буде доноситися звідусіль. У фінансовому плані можна йти на ризики — вони виправдаються. А ось на любовному фронті, навпаки, краще проявити обережність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Діва

Можливо, вам доведеться зробити відповідальний вибір, який ви довго відкладали. 23 серпня-ідеальний день для того, щоб перестати, нарешті, прокрастинувати, і прийняти життєво важливе для вас рішення. Краще одного разу переступити через страх, ніж все життя жити з відчуттям, що могли б змінити життя, але не стали.

Терези

Кожне слово, вимовлене вами сьогодні, буде мати вагу. Все, що ви зробите, відіб'ється на вашому майбутньому. Тому нічого не робіть і не кажіть просто так. Безхмарний небосхил вашої любові може тимчасово затягнути хмарами, але все обійдеться. На роботі проявіть кмітливість і посидючість.

Скорпіон

Зірки кажуть, що вам краще залишитися вдома і ні під яким приводом не ризикувати. Заборонені азартні ігри та спиртні напої. Показано саморозвиток, читання хороших книг і перегляд фільмів, над якими слід задуматися. Хороший результат принесе прогулянка на свіжому повітрі.

Стрілець

Ваше тіло жадає руху-і не відмовляйте йому в цьому! Плавання, верхова їзда, Легка атлетика — ось фізична активність, яка позначиться на вашому здоров'ї найкращим чином. У цей день корисно спілкування, особливо зі старшим поколінням. Вам дадуть багато цінних порад, які стануть в нагоді.

Козоріг

23 серпня-сприятливий день для того, щоб бути в центрі уваги. Вам добре вдасться виступити на публіці, проявити себе як лідера в робочому колективі або як душу компанії. Прослуховування класичної музики допоможе гармонізувати внутрішній світ і зібрати думки "в купу", зосередитися на важливому для вас.

Водолій

Не відкладайте на завтра те, чого можна взагалі не робити. А якщо серйозно, то відмовтеся від обтяжливих завдань, вигода від яких сумнівна. У цей день приділіть максимум уваги своїй зовнішності та іміджу. Вам вдасться справити враження на людину, до якого ви вже давно нерівно дихаєте.

Риби

Приділіть увагу дому-позбудьтеся від мотлоху, наведіть порядки, зробіть перестановку або маленький косметичний ремонт. Перетворення вашого житла освіжить думки і допоможе налаштуватися на позитив і ефективність. Увечері, якщо не дуже втомитеся — відмінним завершенням дня буде відпочинок в компанії друзів.