У місті Вишневе Київської області відкрився регіональний штаб партії"Слуга народу". І все б нічого, але "Слуги" зганьбилися з вивіскою. Вже в першому слові — " Регіональний "була допущена помилка-штаб у них виявився"Регіональній". Як зазначають місцеві ЗМІ, штаб належить команді нардепа Олександра Дубинського.

І хоча вранці в суботу, 22 серпня, даної вивіски вже не було, фото конфузу встигло поширитися по мас-медіа та соцмережам. Журналісти, як і прості коментатори в тому ж Facebook, щосили вправляються в дотепності навколо даного конфузу.

ось такий штаб відкрився у Вишневому, фото з соцмереж

Так, видання" Патріот Донбасу "жартома припустило, що помилка була допущена спеціально, щоб виборець не асоціював їх з"Партією регіонів". Ощасливлені правописом виборці в коментарях в одній зі спільнот вже запропонували Дубинському і його команді піти ще далі: замість "О" на вивісці написати друге "а", щоб вийшло зовсім вже непристойне "регіАнальній".

Знайшлися і ті, хто угледів у цьому слід відомого Миколи Яновича Азарова - вже дуже вимова" регіональної " скидається на його манеру висловлюватися по-українськи.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вивіски немає, але пам'ять про неї назавжди залишиться в епосі", — пише "Донпатріот".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, У Білорусі готували замах на Тихановську? Навіщо суперниця Лукашенка втекла з країни.

Як повідомляв портал Знай.ua Ультраправий капітан: президентом Бразилії став скандальний гомофоб і ненависник жінок.

Також Знай.ua писав, що Зеленський обговорив з президентом Бразилії Болсонару варіанти співпраці між країнами: подробиці.