Стан інфраструктури в більшості регіонів України дуже поганий. Якість доріг залишає бажати кращого, а мости вже давно зносилися. У суботу, 22 серпня, стався інцидент, в результаті якого лише дивом ніхто не постраждав. У Кам'янському, Дніпропетровської області, сталося обвалення моста, що з'єднує дві частини міста, повідомляє Обозреватель.

Інцидент стався близько 8 години ранку. Тільки завдяки тому, що був вихідний день, обійшлося без постраждалих.

Частина мостового переходу, яка включає дорожнє полотно і доріжку для пішохода, сповзла вниз по насипу. Також вниз впав і стовп з лінією електропередач. Комунальники Кам'янського продовжують працювати над розбором завалів.


Цікаво, що ще в 2019 році міська влада Кам'янського заявляла про те, що міст знаходиться в пристойному стані. Нібито наводили результати дефектовки, що підтверджують, що ні металеві, ні бетонні конструкції не мають ніяких недоліків. Востаннє ремонт проводили в середині 2019 року. У 2021 році планувався капремонт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше "Понаїхали" більше не допоможуть: пандемія обвалила ринок нерухомості в Україні

Як повідомляє портал «Знай.uа» Незаконні особняки чиновників на Трухановому острові в Києві можуть прибрати через суд

Також "Знай.uа" писав, що Кличко увійшов у змову із забудовником на пр. Перемоги, 50-А і навмисно "зливає" йому суди-ЗМІ