З'явилася інформація, що в Україні суттєво зросли ціна на огірки. Експерти називають однією з причин такого різкого стрибка — дуже суху і спекотну погоду на території країни під час літнього сезону.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний Ревізор".

Ринок, скріншот: YouTube
Ринок, скріншот: YouTube

"В Україні суттєво зросла ціна на огірки. Причини: суха і спекотна погода в Україні не кращим чином вплинула на огірки. Тому ціни на них значно зросли. Так, зараз ціна на огірки-корнішони українського виробництва на найбільшому оптовому ринку "Шувар" (Львів) становить в середньому 19,7 грн / кг.це на 48% вище ціни в попередній період. Найдорожчі огірки на групі йдуть по 23 грн / кг. найдешевші партії огірків-корнішонів пропонують по 17 грн / кг.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що тиждень завершився на міжбанку подорожчанням долара на 8 копійок. 21 серпня ринок закрився в рамках 27,42-27,44 грн/$. На безготівковому ринку було досить спокійно. Великих продавців не було, і обсяг торгів впав з учорашніх $269 млн до $110 млн.однак після Дня Незалежності України скарбники чекають на подорожчання долара. Відкриття міжбанку 25 серпня прогнозують в рамках 27,40-27,50 грн/$.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, експерти оцінили загрозу подорожчання пального через страйки в Білорусі.

Як повідомляв Знай.uа, у Тернополі подешевшали продукти, час робити запаси.

Знай.uа писав, молода львів'янка потрапила до реанімації через пристрасть до риби.