Овен

Тиждень буде бурхливим, повним емоцій і бразильських пристрастей, особливо це стосується особистого фронту. Запасайтеся порівну шампанським і корвалолом. На роботі можлива поява дотепного і чарівного суперника. Спочатку ви, за законом жанру, не злюбите один одного, а потім, якщо він протилежної (або, хоча б, підходящої вам) статі, може зав'язатися роман. З начальством не сперечайтеся, підлеглих не ображайте. Увечері неділі порадуйте домашніх смачною випічкою, навіть якщо з домашніх тільки Кіт — він теж оцінить. В цілому, це сприятливий і веселий тиждень, який не дасть вам нудьгувати.

Бик

На цьому тижні вас чекатимуть багато подій, зустрічей і нових знайомств. Якщо у вас немає улюбленої половинки, то не бійтеся написати людині, до якого відчуваєте щось більше, ніж дружбу. Саме такий сміливий крок стане рушійною силою вашого майбутнього.

Новий тиждень для вас стане відмінною платформою для професійного вдосконалення, проте не біжіть за миттєвими результатами. Всі ваші старання будуть враховані і оцінені керівництвом, але не відразу, а через деякий час. Поки не плануйте відпустку, адже вам треба завершити всі розпочаті справи.

Близнюки

Партнеру хочеться провести дозвілля з вами по-новому. Близнюків чекають приємні метаморфози. Тиждень з 24 серпня дозволить Близнюкам поповнити особисті накопичення.Гороскоп на тиждень радить Близнюкам зменшити оберти: зараз завзяття на роботі до швидкого результату не приведе.

Рак

На цьому тижні будьте відкриті до нових пропозицій, і вони почнуть до вас надходити. У вирішенні ділових питань покладайтеся на свою інтуїцію, адже логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

По можливості розберіться з боргами і не відкладайте незавершені справи. Вільний час присвятіть саморозвитку. Йдеться про професійні навички, які допоможуть вам у роботі. Будьте спокійними і уважними, не поспішайте, постарайтеся все робити вдумливо.

Здоров'я на вихідних може погіршитися. Слабкість в організмі може спровокувати недосипання, погане харчування і шкідливі звички. Приділяйте увагу деталям і постарайтеся нормувати графік сну, почати вживати здорову їжу і обмежити куріння або вживання алкоголю.

Лев

Новий тиждень Для Львів буде досить насиченим. Всі справи, які ви відклали в довгий ящик, дадуть про себе знати. Вам потрібно буде все вирішити в максимально короткі терміни дуже швидко і якісно. Ви витратите багато сил і часу, проте успішно подолаєте виниклі труднощі.

Для тих, хто візьме ситуацію під контроль, почнеться новий етап в житті, і через деякий час, про проблеми будете згадувати з посмішкою.

Для одиноких представників знака-вдалий час для налагодження особистого життя. Це тиждень рефлексії, довгих роздумів і планування. Кращий спосіб зберегти внутрішню гармонію-регулярне заняття спортом.

Діва

Цей період буде для вас тижнем викликів. Багато в чому доведеться стрибнути вище голови і перевершити себе самого. Буде непросто-це як брати нову висоту в горах або нову вагу в тренажерному залі. Однак, нагородою для вас стануть знову відкриті, ширші горизонти вашого власного " Я " і навколишнього світу. У професійному плані ви не будете хапати зірок з неба, але це і не потрібно. Грошова винагорода прийде все одно-навіть якщо ви будете тільки імітувати бурхливу діяльність (не захоплюйтеся і постарайтеся не "спалити"). Любовний фронт обіцяє легкий флірт. Тільки від вас буде залежати, отримає він продовження, або так і залишиться на рівні кокетливою "перестрілки" оченятами. У побутовому плані можна дозволити собі трохи ліні — за тиждень ніяких глобальних змін в побуті не відбудеться.

Терези

Вам захочеться поскаржитися на супутника, хоча реальних проблем у відносинах гороскоп не бачить. План підзаробити зривається, але ваги в терміновому порядку придумують новий. По роботі ваги переглядають пріоритети і зосереджуються на перспективних завданнях.

Скорпіон

Якщо ви заплануєте на цей період подорож, вам вдасться взяти від нього максимум задоволення і вражень. Зірки розташувалися таким чином, щоб зробити вас максимально зібраним, сприйнятливим до хорошого і стійким до поганого. Тому сміливо в дорогу. На роботі краще взяти невелику відпустку-все одно не доведеться на цьому тижні робити нічого вирішального.На любовному фронті поки затишшя - якщо у вас є пара, відносини будуть просто рівними, якщо немає — не варто сподіватися, що на цьому тижні ви зустрінете любов усього життя. Але приємні знайомства,дружні бесіди і посиденьки можливі. Буде здорово, якщо вікенд ви присвятите старшим родичам — вони сумують за Вашою увагою.

Стрілець

Стрільці на цьому тижні будуть в поганому настрої і всіляко будуть зачіпати оточуючих. На початку тижня ви будете надходити необдумано, втім не варто займатися самоосудом. Ваш настрій покращиться з плином подій, які прийдуть у ваше життя.

Ваша домашня атмосфера буде бажати кращого. Діти будуть дуже часто вередувати, скандалити і драматизувати всі події. Під впливом цього ви будете дуже втомлені. Проявіть максимум ніжності, щоб налагодити зв'язок зі своїми близькими.

Козоріг

На цьому тижні у Козерогів буде досить часто змінюватися настрій. Вам треба почати займатися тими завданнями, які зажадають творчих думок. Знайдіть заняття, які повністю будуть направляти вас в приємне русло.

Також на цьому тижні Вам буде легко даватися знайомство з людьми. Якщо ви підете з друзями після роботи на каву, то зустрінете цікаву людину, яка згодом вплине на ваше життя.

Водолій

Ваша запланована відпустка буде перебита несподіваними справами. Однак не все так погано, адже вам запропонують очолити новий перспективний проект. Приймайте виклик, спирайтеся на свій досвід і ви досягнете значних успіхів.

Витримка, делікатність і розсудливість – це три найважливіших якості, які вам знадобляться. Від правильно прийнятих рішень буде залежати ваше фінансове благополуччя.

Ви зосереджені майже на всьому, що відбувається у Вашому житті. На все потрібно витрачати багато сил, тому не забувайте про якісний відпочинок.

Риби

На цьому тижні Риби будуть продуктивними і будуть в гарному настрої через кількість роботи, яка буде лежати на їхніх плечах. Ви жодним чином не втомитеся, а навпаки, наберетеся ентузіазму до наступних завдань. Ви будете докладати максимум зусиль до всього, що вам скажуть робити і отримаєте премію і схвальний відгук від керівництва.

Вільний час вдома не витрачайте на фільми і серіали. У вас є безліч незавершених справ, які треба виконати до кінця року. Зробіть все можливе для того, щоб з чистими думками приступати до нових цілей.

На вихідних вас чекають приємні зустрічі з друзями. У самотніх риб є непоганий шанс зустріти свою другу половинку, тому будьте пильні. Не бійтеся знайомитися і говорити.

Джерело