У Києві затримали стрілка з так званої "республіки ДНР". Про це в неділю, 23 серпня, повідомила Національна поліція України. Відзначається, що бойовик був затриманий в самому центрі Києва, просто на станції метро Майдан Незалежності.

Повідомляється, що затриманий звернув на себе увагу правоохоронців своєю дивною поведінкою. Коли його запросили в кімнату поліції, з'ясувалося, що він прибув до Києва з тимчасово окупованих територій. При поверхневому огляді у чоловіка виявили документи, видані окупаційною владою так званої "Донецької народної республіки". Зокрема, у нього з собою був " військовий квиток ДНР "(за фактом — посвідчення терориста), і посвідчення"народного ополченця Донбасу".

Посвідчення терориста, фото Нацполиции

Затриманого передали співробітникам СБУ для встановлення мети його перебування в столиці. Також Служба безпеки України повинна дати правову оцінку його діям.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Київщині дружок Путіна погрожував підірвати багатоповерхівку разом з людьми, перші подробиці

Як повідомляє портал "Знай.uа" ОБСЄ відзвітувала про перевірку Донбасу: чи дочекається Україна " режиму тиші"

Також "Знай.uа" писав, що Перемир'я на Донбасі українські захисники відчули 200 разів, путінські найманці не збираються зупинятися