Штраф за понти: українським водіям "влетять у копієчку" модні номери

Останнім часом серед українських автолюбителів увійшли в моду номерні знаки ЗD. Заступник начальника патрульної поліції Олексій Білошицький заявив, що любителям ефектних номерів доведеться заплатити за цю "розкіш" штрафами. Чиновник опублікував у Facebook пост, де детально розписав, чому такі номери не відповідають вимогам стандартів і що чекає на порушників.

3Д номерні знаки, фото з відкритих джерел
3Д номерні знаки, фото з відкритих джерел

Читайте Знай в Google News!

У Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У столичному аеропорту "Бориспіль" при спробі вивезення вантажу цінних каменів був затриманий громадянин Китайської Народної Республіки. Прикордонники рапортують про вилучення у контрабандиста майже 1,5 кілограма бурштину, серед якого виявлено і рідкісний екземпляр. Йдеться про камінь з доісторичною комахою всередині, ціна якого на чорному ринку може становити понад 25 тисяч доларів.

Фото: Flickr

Іран оприлюднив дані чорного ящика Боїнга МАУ — намагалися контролювати до останнього

В Ірані розшифрували і розкрили частину даних чорного ящика збитого Boeing 737-800 української авіакомпанії МАУ. Про це стало відомо з повідомлення Associated Press у неділю, 23 серпня. При відновленні інформації з бортових самописців були присутні експерти з України та США, а також фахівці з Франції, Канади, Швеції та Великобританії.

Збитий Боїнг, фото АР
Збитий Боїнг, фото АР

Посеред Києва спіймали бойовика "ДНР" з "посвідченням терориста"

У Києві затримали стрілка з так званої "республіки ДНР". Про це в неділю, 23 серпня, повідомила Національна поліція України. Відзначається, що бойовик був затриманий в самому центрі Києва, просто на станції метро Майдан Незалежності. Затриманий звернув на себе увагу правоохоронців своєю дивною поведінкою. Коли його запросили в кімнату поліції, з'ясувалося, що він прибув до Києва з тимчасово окупованих територій.

Затриманий бойовик, фото Нацполіції
Затриманий бойовик, фото Нацполіції

Лукашенко з сином пролетіли на вертольоті над очищеними від протестувальників площами: "Втекли… злякались"

У Білорусі у неділю 23 серпня продовжувалися масові виступи проти режиму Олександра Лукашенка, який не допустив демократичне проведення виборів. Багатолюдні акції проходили і в Мінську. Однак увечері мітингарі розійшлися, а в цей час Лукашенко разом з сином Колею пролетіли над містом і переконалися, що вулиці чисті від людей.

Олександр Лукашенко, скріншот відео
Олександр Лукашенко, скріншот відео