Зараз сезон динь, проте в реальності буває не так просто серед величезного асортименту вибрати смачний і стиглий плід. Для того, щоб отримати диню, яка ввібрала в себе якомога більше сонця, потрібно знати кілька секретиків.

Читайте Знай в Google News!

Вживання дині зміцнює імунітет і загальний тонус організму, підвищує гемоглобін, усуває головний біль, покращує колір шкіри, лікує депресію, допомагає виводити камені з нирок і сечового міхура.

Зовнішній вигляд-якісна диня повинна бути без плям, тріщин та інших вад. Прожилки зеленого кольору на шкірці часто свідчать про незрілість плода, темно-коричневого — про те, що він вже почав псуватися. Цятки рожевого або сіро-блакитного відтінку можна спостерігати після обробки "хімією".

На дотик диня повинна бути пружна і трохи м'яка там, де знаходяться "носик" і "хвостик". А у переспілого на шкірці можуть навіть залишатися вм'ятини від пальців.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Визначити хорошу диню можна навіть на запах. Стиглий плід буде володіти солодкуватим медово-фруктово-квітковим ароматом. Якщо запах ледве вловимий або не відчувається взагалі, така диня ще не дозріла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, забудьте про морозиво з магазину, неймовірний рецепт домашнього ласощі з шоколадом.

Як повідомляв Знай. ua, 3 рецепта смачних і здорових сніданків для бадьорого дня в будь-яких умовах.

Також Знай. ua писав, що ніхто не вгадає, з чого ви приготували це варення — огірки з лимоном вміють здивувати.