Фахівці Одеського обласного лабораторного центру Мінінстерства охорони здоров'я України повідомили, що санітарно-мікробіологічні показники морської води на пляжах 10-ї станції Великого Фонтану і пляжу "Отрада" не відповідають нормам і стали досить небезпечними для купання. Про це повідомили на сайті Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Читайте Знай в Google News!

Результати аналізу проби води говорять про те, що відвідування цих пляжів небажане. Інші ж пляжі в Одесі не представляють будь-яку небезпеку, вони знаходяться в нормі за мікробіологічними показниками.

Санітарно-хімічні ж показники морської води в Одесі та області знаходяться в нормі, ніяких порушень зафіксовано не було.

Пляж, скріншот: Youtube
Пляж, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше за даними МОЗ заборона на купання була рекомендована на пляжах "Аркадія", "Дельфін", 13 і 16 станції Великого Фонтану в Одесі. У Києві йшлося про Пущу-Водицю, на якій зараз вивішено жовтий прапор, що символізує рекомендацію про тимчасове припинення купання, і Вербне.

За словами ж глави Держспоживслужби Києва, пляжі є зоною з мінімальною передачею коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пандемія — порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими.

Як повідомляв "Знай.ua", в Борисполі затримали китайського контрабандиста з рідкісним бурштиновим каменем.

Знай.ua писав, Містер креативний викрадення - 2020: у Києві будівельник викрав Porshe за допомогою евакуатора. Правда, Фортуна виявилася не на його боці. Історію автомобільного горе-злодія повідали на сторінці в Instagram.