24 серпня в Україні святкується День Незалежності. У Києві на Софійській площі пройшов урочистий захід, на якому виступав президент України Володимир Зеленський та інші перші особи країни.

Читайте Знай в Google News!

В цей же день найвища будівля в світі, всіма відома 828-метрова Бурдж-Халіфа в місті ОАЕ Дубаї була пофарбована синім і жовтим кольорами, як державний прапор України. Саме таким чином, вперше в історії цієї споруди, воно засвітилося українськими фарбами.

В офіційному акаунті в Instagram Бурдж-Халіфи підписали відео словами підтримки: "Сьогодні ввечері ми підсвічуємо Бурдж-Халіфа кольорами українського прапора, коли український народ святкує День Незалежності. Бажаємо йому ще більшого процвітання, прогресу і миру".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше найвища будівля в світі підсвічувалася кольорами прапора Лівану, через потужний вибух, що стався в Бейруті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, один з п'яти українців не хоче жити в Україні: маленькі зарплати, політична ситуація.

Як повідомляв "Знай.ua", пандемія — порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими.

Знай.ua писав, аж п'яти заблищали: коп "дав деру" з місця хабара і опинився в туалеті, не гірше 100-метрівки. На стаціонарному поліцейському посту, розташованому на автотрасі Дніпро - Кривий Ріг, у Криничанському районі Дніпропетровської області, активісти зняли на відео момент отримання патрульним неправомірної вигоди.