Гонки на мотоциклах - справа зовсім не нова. Бувають такі чемпіонати, за якими хочеться спостерігати постійно, які викликають інтерес. Є питання, наш дорогий читачу, ти коли-небудь замислювався про причини, які здатні спонукати гонщика на екстрену евакуацію з мотоцикла на швидкості в 230 км/год? І навіть не на траву, а на голий асфальт – з ризиком отримати кілька переломів?

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню австрійських ЗМІ.

У нас є більш ніж вагомий приклад. Пілот MotoGP Маверік Віньялес під час Гран-прі Штирії (Австрія) саме так і вчинив. Судячи з результату подальшого зіткнення байка зі стіною, все зробив правильно. Тільки погляньте: техніка – вщент, язики полум'я!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пілот MotoGP, скріншот: YouTube
Пілот MotoGP, скріншот: YouTube

Маверику ще пощастило обійтися без травм. Але ж падіння реально почалося на швидкості 230 км/год! Але що ж сталося з його байком?

"На третьому або четвертому колі я відчув проблеми з гальмами. Один раз навіть вилетів з траси. А потім колодки просто вибухнули в першому повороті. Що мені залишалося робити? Я усвідомив, що гальм немає, тому просто зістрибнув", - заявив сам гонщик.

Але ж тільки тиждень тому на трасі в Шпільберзі вже трапилася по-справжньому жахлива аварія – злетівший мотоцикл мало не прикінчив Валентино Россі, він неймовірним чином ухилився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Львові велосипедист ледь не позбувся голови через трамвайний трос, кров по всій дорозі - "Перерізав шию…".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві неадекват за кермом зніс зупинку і розгромив кафе - "Ранок починається з кави!".

Знай.uа писав, 24-річну фіналістку конкурсу краси поховали: ось якою розкішною вона була.