Овен:

Ретельно плануйте свій час сьогодні. Безліч дрібних факторів будуть намагатися відвернути вас від важливої мети. Будьте послідовні і напористі в справах.

Телець:

Астрологи радять Вам поберегти своє здоров'я-уникати шкідливих звичок, побільше часу провести на свіжому повітрі. Якщо є можливість, постарайтеся здійснити плановий візит до лікаря.

Близнюки:

День якнайкраще підходить для нової солодкої перемоги на любовному фронті. І все ж, постарайтеся не розбивати нікому серце — адже такі речі повертаються бумерангом.

Рак:

День розташовує до ліні і може бути згубним для здоров'я. Слід на сьогодні по можливості відкласти службове відрядження. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями.

Лев:

Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Зустріч з коханою людиною буде надзвичайно пристрасною. Ваше бажання привести квартиру в належний вигляд, може не зустріти підтримки у домашніх, що призведе до довгих дебатів і сварок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Діва:

Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Слід звернути увагу на вирішення професійних завдань. Роботи виявиться знову в надлишку, але вона, як ніколи, вас дратує і стомлює.

Терези:

День навряд чи буде багатий подіями. День пройде ефективно, якщо ви направите свій потенціал на вирішення справ, що вимагають фізичне навантаження. Сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві і оптимальні способи вирішення застарілих проблем.

Скорпіон:

Енергії у вас сьогодні хоч відбавляй. Можливо, прийшла пора відплатити тим, хто безоплатно допомагав вам раніше. Можливі перебої в подачі електроенергії. Удача буде супроводжувати Вас на кожному кроці.

Стрілець:

На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним. Виключіть зі свого меню м'ясо, замініть його овочами. Спроби почати щось нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, скасуються з незалежних від Вас причин

Козоріг:

Сьогодні ви будете користуватися рідкісним успіхом у протилежної статі. Якщо ви водите машину, будьте уважні на дорозі. Деякі, нарешті, знайдуть щось, що давно шукали. Приділіть більше уваги коханій людині.

Водолій:

Цей день хороший для зачаття дитини і інтимної близькості, але він поганий для здійснення великих покупок. Брехня і спритність Вам не допоможуть - ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Відповідний момент для візиту до лікаря за рецептом необхідних ліків. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут.

Риби:

День підіб'є Вас на суперечки зі старшими. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Доведеться повернутися до питань, що вставали раніше і вже вважалися закритими. Вдалий день для людей творчих професій.