Під Києвом школяр розважав своїх друзів їздою на батьківському автомобілі.

Відповідне відео з запечетленним 12-річним водієм було опубліковано в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

У селі Лебедівка, розташованому на північ від столиці, був виявлений черговий юний "Шумахер". Як повідомляє автор відео, велолюбитель Сергій Гусак, незвичайного водія він помітив у придорожнього кафе, в якому той зупинився перекусити.

«Я приймав участь у веломарафоні на 1500 км по Україні і проїжаючи один із населених пунктів - Лебедівка, який знаходиться в Київській обл., зупинився щоб перекусити в закладі. Пройшло хвилин 15 і я звернув увагу на те, що під’їхала автівка #Daewoo з номерним знаком #AB5776BM, а керував ним підліток 12 років 😱 і в автівці знаходились ще 2 пасажири молодших за нього. Я підійшов і запитав, що й до чого, на що він пофігистично почав відповідати і звісно розпочав рух від мене. Було багато його друзів, які сказали, що його батько працює в поліції і він слідчий, а хлопчина часто катає так на автівці. Я зателефонував на 102 на що сказали відправлять наряд, але на цьому все й закінчилося...»

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020


Крім дитини за кермом, в салоні машини знаходилися ще двоє дітей, приблизно його ж віку. На запитання автора відео хлопчик повідомив, що сам нещодавно взяв транспортний засіб, і їде на ньому до батька. Після цього юний автолюбитель спокійно розгорнув сірий Daewoo Lanos і пройшов разом з пасажирами далі по вулиці.

Опинившись свідками цієї події, місцеві підлітки повідомили Сергію про те, що це не винятковий випадок, а подібне для цього хлопчиська - в порядку речей. За словами очевидців, його батько є співробітником поліції, тому юного гонщика не можуть притягнути до відповідальності за подібні правопорушення.



Нагадаємо, раніше під Хмельницьким маршрутка розчавила жінку-пішохода-крики жаху і кров на дорозі.

Як повідомляв портал " Знай.ua" шкандибав пішки за тролейбусом: український пенсіонер шокував історією про хамство та байдужість.

Також " Знай.ua" писав, що у Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація - "водій лика не в'язав".